Ingatlan jogügyletek

IngatlanAz ingatlan jogügyletek sajátosságainak kellő ismerete birtokában felismerve az egyedi igényeket, az általános feladatokon túlmenően, egyedi megoldások megtervezéséhez, valamint kivitelezéséhez is segítséget nyújtunk többek között adásvételi-, ajándékozási-, csere- vagy bérleti szerződések megkötése, véleményezése, megtámadása, valamint társasházakkal kapcsolatos, illetve építéshatósági eljárásokban, akár a bírósági felülvizsgálatig is.

Megértve azt, hogy számtalan eltérő kívánalom alakul ki, az ingatlan jogügyletekkel kapcsolatos eljárások során is egységesen erős és tartós együttműködés fenntartását segítjük elő Ügyfeleinkkel. Minden elkötelezettség esetén gyakorlati irányultságú szempontokat veszünk figyelembe, annak érdekében, hogy a kivitelezést összhangba lehessen hozni az egyedi üzleti és egyéb igényekkel.

Tudatában annak, hogy az ingatlanügyek gyakorta helyi források és szakértelem igénybevételét teszik szükségessé, arra irányuló igény esetén ilyenkor is a különböző szakágazatok közötti együttműködés keretein belül kerülnek kielégítésre az egyedi elvárások. Szükség esetén ténylegesen és hatékonyan közreműködünk társszervezetekkel különböző igazságügyi szakértői, adózástechnikai, fizetésképtelenségi eljárásbeli, valamint finanszírozási és közigazgatási kérdésekben is.

.