Megfelelő előkészítés

Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, azaz a jogi munka egyik leglényegesebb elemének a megfelelő előzetes jogi tanácsadást és tájékoztatást tartjuk. Különösen a jogviszonyok keletkezése, módosítása, vagy megszüntetése precíz előkészítésével, illetve alternatív megoldási módok kidolgozásával megelőzhető, hogy egy nem megfelelően átgondolt döntés következményeképpen akár több tízmilliós nagyságrendű, vagy akár még jelentősebb károk keletkezzenek.

Ugyancsak fontos szempont, hogy a jogkeresők kizárólag akkor tegyenek bármilyen jogi lépést, vagy indítsanak peres eljárást, ha az megalapozott és megfelelően elő van készítve. Ehhez nyújthat segítséget egy szakmailag felkészült jogi képviselő. Az illetékek, szakértői díjak és egyéb peres, vagy nem-peres költségek viselése az egyes eljárásokban szintén növeli az igényérvényesítésre jogosultak, és eljárást kezdeményezők anyagi kockázatát, ahol a költséghatékonyság racionalizálásában ugyancsak segítséget nyújthat a kellő tájékozottság.

Ha időben felkeresünk egy megfelelő szaktudással rendelkező hozzáértőt, a helyes tanáccsal, vagy útbaigazítással az esetek jelentős többségében elkerülhetjük a nagyobb problémát, illetve az esetleges kár bekövetkezését, ha pedig már megtörtént a baj, akkor mindenféleképpen nélkülözhetetlen a szakmai segítség igénybe vétele.

.